Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Η Thorax Security παρέχει τη δυνατότητα για σύνδεση του φυλασσόμενου χώρου σας, με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Το Κ.Λ.Σ έχει ως αποστολή, να διαχειρίζεται άμεσα και αποτελεσματικά, τα ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης που λαμβάνει, μέσα από το σύστημα συναγερμού του κάθε ασφαλισμένου χώρου και να τα διοχετεύει σε πραγματικό χρόνο, στους άμεσα ενδιαφερόμενους (Άμεση επέμβαση, υπηρεσία περιπολείας, προσωπικό ασφαλείας κτλ ) καθώς επίσης και στους εκάστοτε κρατικούς φορείς ασφαλείας, που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με το συγκεκριμένο συμβάν. (Άμεση Δράση 100, Τοπικό Αστυνομικό τμήμα, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Πρώτες Βοήθειες 166, Λιμενικό Σώμα).

Συνδέσετε τον συναγερμό σας με το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της Thorax Security

Σε περίπτωση της σύνδεσής σας με το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της εταιρίας μας, τα συστήματα ασφαλείας των εγκαταστάσεών σας επιτηρούνται και ελέγχονται όλο το 24ωρο από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας. Πρόκειται για το πιο σύγχρονο απομακρυσμένο σύστημα παρακολούθησης των συστημάτων ασφαλείας της εγκατάστασής σας από ειδικό προσωπικό. Σε κάθε περίπτωση που χτυπήσει ο συναγερμός σας είτε λόγω ύποπτης κίνησης, διάρρηξης είτε ακόμη και λόγω οποιουδήποτε προβλήματος ή γεγονότος (λ.χ καιρικά φαινόμενα, διακοπή ρεύματος κλπ) το προσωπικό αναλαμβάνει να ενημερώσει άμεσα όλες τις αρμόδιες αρχές ανάλογα με την περίπτωση αλλά και τα τηλέφωνα ανάγκης που μας έχει παρέχει ο κάθε συνδρομητής.

Ως αποτέλεσμα τόσο εμείς οι ίδιοι, όσο και  εσείς, η οικογένειά σας αλλά και η αρμόδια αρχή (αστυνομία, πυροσβεστική) θα ενημερωθούμε άμεσα από το κέντρο μας για οτιδήποτε συμβεί στην εγκατάστασή σας (ύποπτη κίνηση, διάρρηξη, διακοπή ρεύματος, πρόβλημα στο σήμα κλπ.)

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία

Το Κέντρο  Λήψης Σημάτων Συναγερμού διαθέτει υπερσύγχρονα προγράμματα λήψης, τα επεξεργάζεται, τα αναλύει και ενημερώνει τις αρχές και τους αρμόδιους. Πιο συγκεκριμένα:

Επιστροφή Πάνω